Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995 και μεγάλωσε στην Αγία Παρασκευή και στο Κορωπί, Αττικής. Σε ηλικία μόλις 3 ετών εκδήλωσε το πάθος και την αγάπη του για τον χορό, το τραγούδι και την μουσική. Από τις νηπιακές τάξεις άρχισε να δίνει παραστάσεις στους γονείς του που σύντομα συνειδητοποίησαν πως ήταν γεννημένος γι αυτό.

Οι επιρροές του προέρχονται από την διεθνή μουσική και κυρίως την pop και την rock κουλτούρα. Αργότερα μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας τον κέρδισε πολύ γρήγορα η jazz και η soul σκηνή. Στην πορεία “συνάντησε” καλλιτέχνες που στιγμάτισαν την μετέπειτα πορεία του όπως τον μοναδικό Freddie Mercury, τον Michael Jackson την Britney Spears, τον Mick Jagger και την Lady Gaga για την οποία είπε: “Την εκτιμώ και την ασπάζομαι ιδιαίτερα αφού εμπνέομαι και εκφράζομαι από αυτά που πρεσβεύει: την αποδοχή του διαφορετικού, την τόλμη να είναι αυτή η ίδια διαφορετική, το γύρισμα της πλάτης στην τελειότητα, την επιμονή και την πολλή δουλειά προκειμένου να πετύχει αυτά που ονειρεύεται. Τέλος παραδέχομαι την ευρηματικότητα, την τέχνη και το αξεπέραστο ταλέντο της!”

Έχει συνεργαστεί με αρκετές μπάντες μουσικούς και καλλιτέχνες του χώρου. Έχει επίσης συμμετάσχει σε μεγάλες συναυλίες και μουσικές παραστάσεις. Στη θέση του τραγουδιστή της μπάντας των “So What” Tον Σεπτέμβριο του 2013 κερδίζουν την 1η θέση στο φεστιβάλ για οικολογικό σκοπό “Grecofestival” και το τραγούδι με τίτλο »Φοβάμαι» χρίζεται ο ύμνος του περιβάλλοντος. Τη μουσική έγραψε ο Γιάννης Φρασέρης και τους στίχους η Φαίη Κωνσταντινίδου.

Από το 2015 είναι η φωνή του dance συγκροτήματος PRESTIGE, με το οποίο συμμετέχει σε δεκάδες lives και events και υπόσχονται πολλά στον χώρο της μουσικής και του θεάματος.